Гроші, передбачені на Луганщину, уряд розділив на 5 інших областей

Кабінет Міністрів перерозподілив 198,7 млн гривень субвенцій з державного бюджету Луганської області на здійснення соціальних виплат у 5 інших областях.

Джерело: Відомості

Про це сказано в постанові №657 від 22 жовтня, опублікованій на сайті уряду 1 грудня, передає УНН.

Відповідно до нього, уряд зменшив обсяг субвенцій з державного бюджету Луганської області на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам і тимчасової державної допомоги дітям.

Субвенції з цієї статті були збільшені в Дніпропетровській області на 22 185,2 тис. гривень, Закарпатській — 39 496,8 тис. гривень і Київській — 66 650,8 тис. гривень.

Також субвенції були збільшені Рівненській області на 53 110,9 тис. гривень, Черкаській — на 17 275,4 тис. гривень.

Крім того, Кабмін зменшив на 2579,6 млн гривень субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на надання пільг і житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання й водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття, виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам і тимчасової державної допомоги дітям.

Також були зменшені субвенції на надання пільг і житлових субсидій населенню на придбання твердого й рідкого грубного побутового палива й скрапленого газу, а також за статтею «Державні капітальні видатки, які розподіляються Кабінетом Міністрів».

Ці кошти були спрямовані на програму «Додаткові дотації з державного бюджету місцевим бюджетам» у частині додаткової дотації з держбюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів.

Loading...