Росія заборонила білоруські м’ясо і «молочку»

У Россільгоспнагляді стверджують, що у м’ясній продукції зазначених торгових марок виявлені антибіотики тетрациклінової групи, бактерії групи кишкової палички та інші шкідливі мікроорганізми.

Джерело: Відомості

З сьогоднішнього дня, 24 листопада, Росія заборонила ввезення деяких м'ясних і молочних продуктів з Білорусі. Про це повідомляє прес-служба Россільгоспнагляду, передає Еспресо.TV. 

«Россільгоспнагляд ухвалив рішення про введення з 24 листопада 2014 тимчасових обмежень на постачання до Росії продукції низки білоруських підприємств», — зазначили у відомстві.

Так, під заборону Росії потрапила продукція таких білоруських підприємств: ТОВ ВП «Інко-Фуд»; СЗАТ «Серволюкс»; філія Серволюкс «Агро»; ВАТ «Смолевічського бройлерна птахофабрика»; ВАТ «Агрокомбінат Дзержинський»; ВАТ «Бабусин глечик»; ІООО «Біловезькі делікатеси»; ВАТ «Березовський м'ясокомбінат»; ВАТ «Брестський м'ясоконсервний комбінат»; ВАТ «Гомельський м'ясокомбінат».

У Россільгоспнагляді стверджують, що у м'ясній продукції зазначених торгових марок виявлені антибіотики тетрациклінової групи, бактерії групи кишкової палички та інші шкідливі мікроорганізми. 

Loading...