Уряд не виділятиме гроші на території Донбасу, захоплені бойовиками

Уряд не виділятиме гроші на території Донбасу, захоплені бойовиками

Президент Петро Порошенко неодноразово наголошував на тому, що фінансуватися будуть лише звільнені від терористів території Донбасу.

Джерело: Відомості

З Державного бюджету України не будуть виділятися кошти на окуповані території у Донецькій і Луганській областях, поки терористи не покинуть ці території. Про це сказав прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, передає УНН.

«До того моменту, доки території Донецької і Луганської областей будуть контролюватися всякими самозванцями, центральний бюджет не буде туди відправляти кошти. Уряд терористів фінансувати не буде», — наголосив він.

Зазначимо, президент Петро Порошенко неодноразово наголошував на тому, що фінансуватися будуть лише звільнені від терористів території Донбасу.

Водночас російський опозиціонер Борис Нємцов раніше заявляв, що й Росія не фінансуватиме захоплені бойовиками території Донецької та Луганської областей. За його словами, президент Росії Володимир Путін не збирається платити пенсії та зарплати мешканцям Донецька та Луганська, бо РФ увійшла в фінансову кризу.

Loading...