Росія, яка погребувала продуктами з ЄС, купуватиме молочку в Африці

Туніська сторона висловила зацікавленість у поставках оливкової олії, сирів і плодоовочевої продукції на російський ринок.

Джерело: Відомості

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду «Россільгоспнагляд» має намір дозволити Тунісу поставляти молочну продукцію в Росію. Про це йдеться в повідомленні служби за підсумками зустрічі глави Россільгоспнагляду Сергія Данкверта і делегації Тунісу, повідомляє Цензор НЕТ.

«Найближчим часом Россільгоспнагляд розгляне можливість відкриття для поставок до Росії близько п'яти підприємств Тунісу, які виробляють молочну продукцію, включаючи різні види сирів», — заявив в ході переговорів Данкверт.

В свою чергу делегація Тунісу висловила готовність протягом місяця представити Россільгоспнагляду список підприємств, які бажають розпочати експорт своєї продукції до Росії.

«Туніська сторона висловила зацікавленість у поставках оливкової олії, сирів і плодоовочевої продукції на російський ринок», — пояснюється в повідомленні.

Нагадаємо, Россі 7 Август ввів санкції у відповідь проти США та країн ЄС і заборонила імпортувати з цих країн фрукти, овочі, молочну та м'ясну продукцію. 

Loading...