Росія заборонила ввозити до себе «молочку» ряду українських підприємств

Росія заборонила ввозити до себе «молочку» ряду українських  підприємств

Раніше вже було припинено ввезення на територію Російської Федерації молочної продукції, виробленої на підприємствах ДП «Мілкіленд-Україна».

Джерело: Відомості

Федеральна служба з нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини повідомляє, що при здійсненні державного нагляду за обігом харчової продукції при дослідженні молочної продукції, виробленої на деяких українських підприємствах виявлено порушення вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів. Про це повідомили у прес-службі Росспоживнагляду.

«При дослідженні сиру «Сметанковий Добряна» виробництва ТОВ «Миргородський сироробний комбінат» (Україна) і сир «Король Артур» виробництва ДП «Мілкіленд-Україна» (Україна) виявлено їх невідповідність вимогам по жирно-кислотному складу. Крім цього є факти мікробного забруднення молочної продукції ДП «Мілкіленд-Україна» (Україна)», — зазначили у прес-службі.

Раніше вже було припинено ввезення на територію Російської Федерації молочної продукції, виробленої на підприємствах ДП «Мілкіленд-Україна»: ПП КФ «Прометей» філія «Менський сир» та ПП «Рось» філія «Охтирський сирокомбінат».

«Росспоживнагляд призупинив з 04.07.2014 ввезення на територію Російської Федерації молока та молочної продукції, вироблених на підприємствах ДП «Мілкіленд-Україна»: ТОВ «Миргородський сироробний комбінат», ПрАТ «Чернігівський молокозавод, філія «Славутський маслоробний комбінат» ПП КФ «Прометей», філія «Львівський молочний комбінат» ПП КФ «Прометей», філія «Роменський молочний комбінат»ПП «Рось», філія «Сумський молочний завод» ПП «Аромат», ДП «Агролайт», — додали у прес-службі.

Відповідна інформація направлена до Федеральної митної служби і управління Росспоживнагляду по суб'єктах Російської Федерації.

Loading...