«Правий сектор» готує проти Росії економічну війну

«Сьогодні значний сегмент української економіки знаходиться у руках російського бізнесу. Це теж свого роду окупація», — вважає Ярош.

Джерело: Відомості

Активісти «Правого сектору» та інших національних структур планують відкрити «економічний фронт» проти російського бізнесу на території України. Про це на власній сторінці у Facebook повідомив лідер руху Дмитро Ярош, передає УНН.

«Сьогодні так само, як і за часів Януковича, значний сегмент української економіки знаходиться у руках російського бізнесу (банки, виробництво тютюну і алкоголю, продаж палива, сільське господарство тощо). Це теж свого роду окупація», — вважає Ярош.

Він заявив, що користуючись товарами та послугами російського виробника, українці «фінансують війну проти власного народу». Однак офіційна державна влада не робить кроків для вирішення цієї проблеми. Тому активісти «Правого сектору» та інших націоналістичних структур будуть використовувати усі можливі форми тиску на російський бізнес, аби «зупинити економічну окупацію країни».

«Ми в особі наших добровольців, що воюють на сході, вже встигли продемонструвати Кремлеві наші можливості. Нам вистачить сил створити ще один фронт боротьби з московський імперіалізмом. На цей раз – економічним», — повідомив Ярош.

Нагадаємо, в українських містах неодноразово проводили акції під стінам установ у рамках всеукраїнської кампанії з бойкоту товарів та послуг російського виробництва.

Loading...