Росія підготувала три варіанти розвитку Криму

Росія підготувала три варіанти розвитку Криму

Витрати з інноваційного варіанту перевищує базовий приблизно на 100 млрд руб.

Джерело: Відомості

Міністерство регіонального розвитку РФ розрахувало три варіанти федеральної цільової програми розвитку Криму, повідомив глава російського відомства Ігор Слюняєв. Розкид за обсягами витрат становить від 320 млрд. руб. за песимістичним сценарієм до 1,2 трлн руб з інноваційного, повідомляє УНН.

«Ми робимо три варіанти концепції Федеральної цільової програми розвитку Криму, сказав Слюняєв. — Перший — інерційний з переглядом витрат на повноваження федеральних органів влади з 42 держпрограмам і частковим перенаправлення їх на Крим. Ціна такої програми — приблизно 320 млрд руб», — уточнив міністр РФ.

Другий варіант — базовий сценарій з обсягом видатків на рівні близько 1,1 трлн руб. «Ми зібрали максимальну кількість пріоритетних заходів від 27 федеральних органів влади, узгодили їх з суб'єктами федерації і таким чином порахували приблизну вартість програми», — пояснив Слюняєв.

Витрати з інноваційного варіанту перевищує базовий приблизно на 100 млрд руб. «Я вважаю, що нам необхідний базовий варіант, але ніяк не інерційний, і поки важко говорити про інноваційний, це пов'язано з тими труднощами, які зараз є у світовій економіці», — підсумував російський міністр.

Loading...