Як серед українців, так і в росіян падає попит на відпочинок у Криму

На російському туристичному ринку також спостерігається тенденція зниження попиту на путівки в Крим.

Джерело: Відомості

Попри заяви російської влади ажіотажу на путівки в Крим серед росіян немає. Про це в ефірі Еспресо.TV розповіла керівник офісу туристичної компанії «Трайдент» в Києві Ольга Ейріх.

Вона розповіла, що в Криму є 825 готелів та санаторіїв, які можуть прийняти до 5,9 мільйонів відпочивальників за сезон. Зазвичай більшість туристів, які відпочивають в Криму, становлять українці, проте цього року люди не поспішають купляти путівки.

«Українці, які раніше ставили більшість серед відпочивальників в Криму, цього року бояться туди їхати. Їх хвилює питання безпеки, а також незрозумілою залишається ситуація з валютою та цінами, оскільки всі ціни переводяться в рублі», — сказала Ейріх.

За її словами, на російському туристичному ринку також спостерігається тенденція зниження попиту на путівки в Крим.

«Наші колеги з Москви кажуть, що попит не тільки не збільшився, а впав відсотків на 30. Люди, які взимку розглядали можливість поїздки в Крим, тепер надають перевагу відпочинку в Туреччині та Аджарії», — розповіла Ейріх.

Вона також відзначила, що на відміну він періоду в переддень травневих свят минулого року, зараз ще можна придбати квитки на всі потяги, які їдуть в Крим з України, припустивши, що кількість вагонів в потягах до Криму буде зменшуватись, оскільки на квитки немає попиту.

Loading...