Росія заборонила ввозити у Крим саджанці винограду та овочі

На територію Криму не були допущені саджанці винограду і партія овочевої продукції.

Джерело: Відомості

Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим та місту Севастополю не дозволило ввезти до Криму 20 тисяч саджанців винограду і 21 тонну овочів з України через відсутність фітосанітарних супровідних документів. Про це повідомляє прес-служба Россільгоспнагляду.

«При здійсненні державного фітосанітарного карантинного нагляду на російсько-українській ділянці державного кордону Російської Федерації в пункті пропуску Чонгар державними інспекторами управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим та місту Севастополь на територію Російської Федерації не були допущені саджанці винограду в кількості 20 тисяч штук і партія овочевої продукції загальною масою 21 тонна з України. Вся продукція повернена постачальнику», — сказано в повідомленні.

Раніше Росспоживнагляд призупинив ввезення на територію Російської Федерації молочної продукції українських виробників ПП Рось, філія Охтирський сиркомбінат, АТ Пирятинський сиркомбінат, ТОВ Гадячсир, ПАТ Золотоніський маслоробний комбінат і ТОВ Техмолпром. Служба виявила порушення вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів, що свідчить про фальсифікацію, при дослідженні молочної продукції.

Loading...