Кримчанам загрожує дефіцит бензину

Кримчанам загрожує дефіцит бензину

Залізницею бензин вже не постачають, а якщо його завозити на машинах, то ціни злетять ще більше. Вже зараз вартість літра 95-го бензину становить майже 14 гривень.

Джерело: Відомості

У Криму скоро може статися бензиновий колапс. Учасники ринку нафтопродуктів заявляють, що запобігти паливному колапсу не можуть. Зараз на заправках в автономії розпродають залишки з материкової України, передає ТСН.

«На сьогодні ми маємо за різними видами палива від 6 до 10 днів запасу. Зараз поки ще у нас є можливість, щоб не допустити дефіциту, використовувати ті нафтопродукти, які раніше надійшли в Крим», — повідомив представник самопроголошеної влади півострова Вадим Жданов.

Залізницею бензин вже не постачають, а якщо його завозити на машинах, то ціни злетять ще більше. Вже зараз вартість літра 95-го бензину становить майже 14 гривень. Постачання палива з Росії поки що не налагоджене.

«Основні об'єктивні причини — у нас немає форми платежів з Російською Федерацією, немає рублевих рахунків. Ми ще не відпрацювали логістику цих поставок, звідки і що, це нове для нас, не тільки операторів, але і наших російських партнерів», — додав директор паливно-енергетичної компанії Ленур Сеттаров. 

Loading...