Як стати інтернет-трейдером

Як стати інтернет-трейдером

Популярне у фінансовому світі словосполучення інтернет-трейдинг чув, мабуть, кожен, однак що собою являє цей вид діяльності і чи варто присвячувати йому свій чаc.

Джерело: Відомості

В наші дні трейдинг набирає популярність дуже стрімко, залучаючи нових гравців на валютний ринок завдяки своїй високій перспективності. Саме Форекс здатний запропонувати оптимальне співвідношення доступності, незалежності та прибутковості. Не дивно, що початківці кидаються у вир з головою і багато хто тут же обпікаються на своїй необдуманості. Адже слід розуміти, що валютний ринок несе з собою не тільки високу прибутковість, але ще і високі ризики. Тому його учасники, які мають намір домогтися високих результатів, повинні ґрунтовно підготуватися в теоретичному і практичному плані, заручитися підтримкою досвідченого брокера, перш ніж пускати в хід власні грошові заощадження.

Інтернет-трейдингом називають процес виконання торгових операцій з використанням спеціальних програм і мережі Інтернет. Використовувана у минулі часи схема, при якій трейдери самостійно були присутні на біржі і по дзвінку узгоджували власні дії з брокером, відходить на другий план. Наразі кожен учасник ринку forex obchodování може прикупити для себе біржові активи, перебуваючи при цьому абсолютно в будь-якій точці земної кулі, де є доступ до Інтернету.

Хто такий трейдер?

Трейдером – учасник ринку, який займається торгівлею на біржі через Інтернет. Головне завдання для нього - отримувати прибуток у вигляді різниці між сумою покупки активу та його продажу. Іншими словами, досвідчений гравець прагне купити валюту або акції за мінімальною вартістю і продати їх якомога дорожче.

Як показує практика, багато здатних новачків після успішного старту залишають основне місце роботи і цілком присвячують себе Інтернет-торгівлі. При наявності бажання і старання тут можна заробити чималі гроші. Але для цього потрібні також і здібності до фундаментального і технічного аналізу.

Що потрібно, щоб стати трейдером?

В принципі, стати трейдером може кожна людина, незалежно від рівня початкового капіталу. Але якщо ви націлені на успіх, то крім простого участі в укладанні угод, необхідно звертати увагу і на дії інших учасників біржі, вміти вчасно виходити з тренда.

Торгівля на ринку Форекс влаштована таким чином, що в русі цін приймають участь відразу декілька сил, якими є тактика і стратегія інших гравців ринку. І якщо ви навчитеся правильно обчислювати ходи даного процесу, цілком можна розраховувати на отримання успіху в даному напрямку. Звичайно, потрібна добра теоретична підготовка і доведеться прочитати чимало літератури про особливості ринку, механізмів його роботи та правила ведення торгівлі. Також вам доведеться пройти спеціалізовані курси, де на прикладі торгівельної платформи mt4 вся теорія буде відпрацьована на практиці.

Слід розуміти, що присвячуючи свій час Форексу, ви не зможете відразу ж домогтися тут успіху. Тисячі успішних трейдерів витрачали на це роки свого життя. Однак досягти певного рівня, вийти на стабільний заробіток здатний кожен. Для цього необхідні певні зусилля і багаж теоретичних знань.

Таким чином, робота на міжнародному валютному ринку пов'язана з певними складнощами. Вам доведеться навчитися стримувати свої емоції, тверезо оцінювати стан ринку, вести складні розрахунки і аналізувати вплив різних подій на котирування валют. Якщо ж у цих напрямках вдасться досягти успіху, можна сміливо говорити про майбутнє фінансове процвітання, свободу і незалежність, яку надає ринок Форекс всім перспективним трейдерам.

Loading...