Procter & Gamble продала свій косметичний бізнес

Procter & Gamble продала свій косметичний бізнес

У липні 2015 року P & G повідомляла, що продає свій косметичний бізнес Coty Inc.

Джерело: Відомості

Американська компанія Procter & Gamble (P & G), один з лідерів світового ринку споживчих товарів, закрила операцію з продажу свого бізнесу компанії косметичного-косметичних товарів виробникові Coty Inc за приблизно 11,4 мільярда доларів, повідомляє агентство «Азертадж».

У липні 2015 року P & G повідомляла, що продає свій косметичний бізнес Coty Inc. Угода включає в себе бренди відділів Salon Professional, Retail Hair Color, Cosmetics и Fine Fragrance, а також деякі бренди товарів для укладання волосся.

«Завершення цієї угоди є ключовим кроком на шляху повернення до зростання виручки P & G та генерування грошових коштів», — сказав головний виконавчий директор P & G Девід Тейлор.

Базована в американському штаті Огайо Procter & Gamble була заснована в 1837 році. Компанія спеціалізується на виробництві товарів широкого вжитку, її продукція продається більш ніж в 180 країнах. Серед найвідоміших брендів — пральні порошки Tide і Ariel, серія засобів для догляду за волоссям Pantene, зубні пасти Crest і Blend-а-мед.

Coty, заснована в 1904 р році в Парижі, займається виробництвом ароматичних речовин, декоративної косметики та засобів для догляду за тілом. Компанія співпрацює з брендами Calvin Klein, Chloe, Davidoff, Marc Jacobs і Adidas.

Loading...