У 2017 році уряд планує провести масштабну реконструкцію доріг України

У 2017 році уряд планує провести масштабну реконструкцію доріг України

Уряд закладає у проекті Бюджету-2017 створення Дорожнього фонду задля посилення проведення масштабної реконструкції доріг.

Джерело: Відомості

Уряд у проекті Державного бюджету на 2017 рік передбачає створення Дорожнього фонду, що посилить проведення масштабної реконструкції доріг та позитивно позначиться на стані національної економіки. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання Уряду у середу.

"Маємо посилювати масштабну реконструкцію [доріг], і ми закладаємо створення нового Дорожнього фонду. Це означає, що українці матимуть роботу, суміжні галузі дорожнього будівництва будуть задіяні у цьому процесі. Це теж буде позитивно позначатися на стані національної економіки", - заявив ВолодимирГройсман.

"Ми усі розуміємо: більше роботи - більше робочих місць - більше конкуренції - більша заробітна плата для українських громадян", - зауважив він.

Прем'єр-міністр нагадав, що Уряд цього року дав старт масштабному ремонту українських доріг.

Серед інших пріоритетів, які Уряд визначив у проекті Бюджету на 2017 рік: підтримка аграрної сфери, енергоефективності, національної оборони та безпеки, а також збереження децентралізації, зазначив Прем'єр-міністр.

Loading...