200 тисяч контрабандних тютюнових виробів виробництва Об’єднаних Арабських Еміратів не пустили на ринок

200 тисяч контрабандних тютюнових виробів виробництва Об’єднаних Арабських Еміратів не пустили на ринок

Оперативники ГУ ДФС Волині не допустили в обіг неякісні цигарки вартістю понад 2,3 мільйона гривень.

Джерело: Відомості

Тютюнові вироби виробництва Об’єднаних Арабських Еміратів в кількості 200 тисяч пачок без акцизних марок встановленого зразка, що затримали в ході огляду вантажівки співробітники податкової міліції Волині, підлягають знищенню, - вердикт Апеляційного суду Волинської області.

Таке остаточне рішення у справі про нелегальне транспортування підакцизної продукції для подальшої реалізації ухвалено днями на підставі матеріалів оперативників ГУ ДФС у Волинській області. 

 Отож, в обіг не допущено масштабну партію тютюнового контрафакту, що становив загрозу життю і здоров’ю споживачів, - акцентують увагу в оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області.

Нагадаємо, що відповідно до ст.1 ЗУ «Про вилучення з обігу, переробку, утилізацію, знищення або подальше використання неякісної та небезпечної продукції», продукція, під час маркування якої порушено встановлені законодавством вимоги щодо умов маркування та(або) до змісту і повноти інформації, а також продукція, на яку немає передбачених законодавством документів, що підтверджують її якість і безпеку, вважається небезпечною для споживання, інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Loading...