Володимир Гройсман: грошей вистачає лише на поточний ремонт доріг

Володимир Гройсман: грошей вистачає лише на поточний ремонт доріг

На поточний та середньо-поточний ремонт доріг з Держбюджету виділено 19 млрд грн.

Джерело: Відомості

На поточний та середньо-поточний ремонт доріг з Держбюджету виділено 19 млрд грн, але цих грошей не вистачить для капітального ремонту автошляхів. Про це під час інспектування Новообухівської траси повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент УНН.

"Я би дуже хотів, аби ми будували такі дороги, як ця (Новобухівська траса – ред.). Але це є на сьогодні неможливим, адже потребує великих коштів. Тільки об’їзна Києва коштуватиме порядку 200 млрд грн – 170-200 млрд. Тому по всій території України у травні та червні буде початий поточний та середньо-поточний ремонт доріг. Ми максимально наблизили ці дати для того, щоб ремонт відбувся у всіх куточках України. Всі говорять про те, що слід відійти від ямкового ремонту і перейти до капітального – я з цим погоджують, але зараз це неможливо", - сказав Прем’єр.

За словами В. Гройсмана, наразі дорожнє господарство у критичному стані – не вистачає грошей та техніки, тому він закликав підприємців долучатися до участі у тендерах на проведення будівництва та ремонту автошляхів.

Loading...