Уряд хоче знизити податки

Для цього пропонує парламенту внести зміни в нинішній податковий кодекс.

Джерело: Відомості

Уряд України пропонує Парламенту ухвалити в першому читанні запропоновану Кабміном редакцію податкового кодексу, доопрацювати урядовий законопроект і ввести його в дію протягом 2016 року після широкого публічного обговорення. Про це заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк перед представленням у Верховній Раді проектів бюджетних і податкових змін у четвер, 17 грудня.

Він підкреслив, що Уряд України високо цінує роботу, проведену народними депутатами України щодо підготовки нової редакції податкового кодексу: «Сподіваюсь, що так само члени українського Парламенту цінують роботу, яка проходила шість місяців для підготовки нової редакції податкового кодексу України».

Арсеній Яценюк повідомив, що Уряд пропонує з 1 січня наступного року запровадити нові ставки податків та внести необхідні зміни до чинного податкового кодексу.

Кабінет Міністрів пропонує Парламенту  ухвалити в першому читанні редакцію податкового кодексу, яка запропонована Урядом, підкреслив він.

«Пропонуємо, щоби Парламент України разом із Урядом України доопрацював урядовий проект змін і не вводити його ні з 1 січня, ні з 1 лютого, а після нашої тривалої дискусії, після широкого публічного обговорення, після підготовки українського бізнесу і сприйняття українським бізнесом цих податкових змін ввести його в дію протягом 2016 року», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

Loading...