В Україні стартує Міжнародний IT-чемпіонат комп’ютерних талантів «Золотий Байт-2014»

В Україні стартує Міжнародний IT-чемпіонат комп’ютерних талантів «Золотий Байт-2014»

«Золотий Байт» - найбільший в Україні відкритий Чемпіонат для талановитої молоді, захопленої IT-технологіями, проводиться з 2007 року. Його місія - підтримка комп’ютерних талантів і розвиток IT-сфери.

Джерело: Відомості

4 листопада 2013 року стартувала реєстрація для участі в студентському Чемпіонаті комп'ютерних талантів «Золотий Байт». Змагання орієнтовано на молодих, талановитих студентів і випускників, які прагнуть реалізувати себе в сфері IT-технологій, дизайну та комунікацій. У цьому році Чемпіонат виходить на міжнародний рівень і призовий фонд складе 500 тисяч гривень, інформує itc.ua

«Золотий Байт» - найбільший в Україні відкритий Чемпіонат для талановитої молоді, захопленої IT-технологіями, проводиться з 2007 року. Його місія - підтримка комп'ютерних талантів і розвиток IT-сфери. Тема конкурсних робіт Чемпіонату «Золотий Байт-2014» - «Сhanging the World» («Змінюючи світ»).

«Золотий Байт» є некомерційним проектом, участь безкоштовна для всіх. Учасниками Міжнародного чемпіонату комп'ютерних талантів можуть бути учні шкіл, студенти Вузів і випускники 2012-2013 років. Змагання передбачає як одиночну, так і командну участь (залежно від номінації).

Етапи Чемпіонату: I етап - заочний (on-line) - з 4 листопада по 25 грудня 2013р.; II етап - регіональний фінал - з 15 січня по 15 лютого 2014р.; III етап - міжнародний фінал (р. Київ) - 22 - 23 березня 2014р.

Номінації Чемпіонату «Золотий Байт-2014»:

Startup challenge (конкурс програмних проектів).

Networking technology (номінація для системних адміністраторів).

Mobile development (конкурс мобільних пропозицій).

Game design (конкурс по створенню ігор).

Character design (конкурс по створенню ігрових персонажів).

Web - design (конкурс web-проектів).

Short movie (конкурс короткометражних фільмів).

NoSQL expert (конкурс додатків для роботи з базами даних).

Junior competition (конкурс для дітей 10-14 років).

У цьому році Чемпіонат набув міжнародний статус, у ньому візьмуть участь Україна, Росія, Білорусь, Казахстан, Литва, Латвія, Естонія та інші країни. В минулому році в Чемпіонаті брали участь більше 6000 чоловік. Очікується, що в цьому році їх стане значно більше. Організатор «Золотого Байту» - Комп'ютерна Академія «ШАГ».

Корчевський Дмитро, генеральний директор Комп'ютерної Академії «ШАГ» та ініціатор проведення Чемпіонату «Золотий Байт»: «IT-ринок України потребує подібних чемпіонатів. Це дає можливість талановитим студентам проявити себе і змусити IT-компанії звернути на себе увагу. Ми хочемо, щоб на Чемпіонаті народжувалися нові зірки, які в майбутньому виведуть Україну в лідери світової IT-індустрії».

Вся інформація про умови участі в Чемпіонаті доступна на сайті www.goldenbyte.org і станицях проекту в соцмережах: www.facebook.com/GoldenByteInternational, www.vk.com/goldenbyte, https://twitter.com/golden_byte

Питання партнерства зі ЗМІ:

Яценко Марина, Е-mail:myatsenko@itstep.org, моб. тел. 063-868-88-33

Loading...