Samsung випустить пристрої зі складними екранами в 2016 році

Samsung випустить пристрої зі складними екранами в 2016 році

Південно-корейська корпорація Samsung випустить пристрої зі складними екранами в 2016 році. Про це повідомив гендиректор Samsung Electronics Про Хьюн Квон на зустрічі з аналітиками.

Джерело: Відомості

Південно-корейська корпорація Samsung випустить пристрої зі складними екранами в 2016 році. Про це повідомив гендиректор Samsung Electronics Про Хьюн Квон на зустрічі з аналітиками. Такими будуть оснащені дисплеями смартфони і планшети і, можливо, інші пристрої, в тому числі "розумні" годинник, передає сайт hitech.newsru.com

На початку жовтня Samsung першою в світі представила смартфон з фіксованим увігнутим екраном Galaxy Round. Але в майбутньому південнокорейська компанія обіцяє створити такі пристрої, які можна буде скласти. У 2015 році Samsung обіцяє гаджети з вигнутим екраном (bended), а в 2016 році - зі складним (foldable).

Інших подробиць керівництво Samsung не повідомило - компанії необхідно подолати "технічне бар'єри" на шляху до створення революційних пристроїв. Samsung також зізналася, що поки Galaxy Round, що надійшли в продаж тільки в Південній Кореї, не користуються попитом у споживачів.

Як можуть виглядати задумані складні екрани, Samsung показала ще на початку цього року:

Loading...