Google будує баржі для вечірок та демонстрації нових технологій

Google будує баржі для вечірок та демонстрації нових технологій

Тижні спекуляцій, розслідувань і туманних припущень підійшли до кінця: компанія Google підтвердила, що володіє декількома баржами в Сан-Франциско, і розповіла, що планує використовувати їх для презентації нових технологій

Джерело: Відомості

Тижні спекуляцій, розслідувань і туманних припущень підійшли до кінця: компанія Google підтвердила, що володіє декількома баржами в Сан-Франциско, і розповіла, що планує використовувати їх для презентації нових технологій, повідомляє hitech.newsru.com

"Баржа Google... Плавучий дата-центр? Корабель для відв'язних вечірок? Баржа, що зберігає останнього вцілілого динозавра? На жаль, ніщо з цього. Хоча поки ще рано говорити і багато чого може змінитися, ми досліджуємо можливість використання баржі в якості інтерактивного простору, де люди можуть дізнаватися про нові технології", - йдеться в прес-релізі Google.

У загальній складності Google володіє чотирма баржами в Сан-Франциско, Мені і Портленді. Видання The Verge з'ясувало, що баржу, що знаходиться зараз на Трежер-Айленд в Сан-Франциско, Google збирається пізніше пришвартувати біля Форту Мейсона, де знаходиться центр мистецтв і національний парк.

Як вже повідомляв раніше американський телеканал KPIX5, проект плавучого виставкового центру розроблявся в секретному підрозділі GoogleX в Маунтін-В'ю, яким керує особисто засновник компанії Сергій Брін. За інформацією KPIX5, баржі будуть мати чотири поверхи, зібрані з мобільних взаємозамінних контейнерів. Верхній з поверхів буде використовуватися як "палуба для вечірок", а решта - для презентації таких продуктів, як Google Glass.

Loading...