Любителі з Нью-Йорка створили колесо з мотором до велосипеда

Любителі з Нью-Йорка створили колесо з мотором до велосипеда

Останні пару років для велосипедистів створюється все більше нових пристроїв і додатків, які дозволяють зробити прогулянки на двоколісному другові ще більш приємними.

Джерело: Відомості

Останні пару років для велосипедистів створюється все більше нових пристроїв і додатків, які дозволяють зробити прогулянки на двоколісному другові ще більш приємними. У числі останніх новинок - "розумне" заднє колесо FlyKly, яке можна встановити самостійно на будь-який велосипед, замінивши ним "рідне".

FlyKly , створене групою друзів з Нью-Йорка, допомагає збільшити швидкість руху з мінімальними зусиллями велосипедиста, а також дозволяє дистанційно захищати і контролювати велосипед через смартфон і GPS.

Прискорення відбувається за рахунок того, що в колесо вбудований невеликий електродвигун, що заряджається батареєю. Завдяки цьому мотору швидкість розвивається до 50 кілометрів на годину без великих зусиль велочемпіона, пише hitech.newsru.com

Додаток FlyKly додаток буде сумісне з IOS , Android і "розумними" годинами Pebble Watch. Колеса поки немає в продажу - розробники в даний час збирають кошти на розвиток проекту за допомогою краудфандінга.

Loading...