Через два тижні українці зможуть помилуватися місячним затемненням

Через два тижні українці зможуть помилуватися місячним затемненням

У п’ятницю 18 жовтня, о 23:48, розпочнеться напівтіньове місячне затемнення, яке завершиться в 3:52 19 жовтня. Українці зможуть його побачити неозброєним оком.

Джерело: Відомості

У п’ятницю 18 жовтня, о 23:48, розпочнеться напівтіньове місячне затемнення, яке завершиться в 3:52 19 жовтня. Українці зможуть його побачити неозброєним оком. «Нижня частина Місяця отримає червоний відтінок», — розповів заввідділом Головної обсерваторії НАН Іван Крячко, пишуть «Вести».

«Це затемнення збігається з повним місяцем, — каже астролог Лілія Романова. — У такій ситуації підсумовуються і посилюються думки і емоції — і позитивні, і негативні. У повний місяць у людей відзначається повнокров'я, тому остерігайтеся ситуацій, які можуть викликати крововтрату, стежте за тиском. Крім того, повний місяць загострює почуття і реакції. Якщо в інші дні люди сваряться словесно, то в таку ніч може дійти до поножовщини. Намагайтеся направити думки в позитивне русло: думати не про хворобу, а про здоров'я, не про сварку, а про примирення. А ще Місяць — покровителька жінок, тому дамам потрібно побажати собі у цей день бути красивою і бажаною».

Loading...