Кожен восьмий хлопець ладен кинути свою дівчину заради нового iPhone

Кожен восьмий хлопець ладен кинути свою дівчину заради нового iPhone

Чоловіки згідні проміняти стосунки на новенькі смартфони.

Джерело: Відомості

Чоловіки згідні проміняти стосунки на новенькі смартфони. Кожен восьмий чоловік готовий залишатися самотнім, якщо за це отримає iPhone 5S. Такими є результати опитування, проведеного британським сайтом SaleLand.co.uk, інформує ТСН
3% готові за таку ж «винагороду» навіть кинути свою дівчину. «Ми зустрічаємося три роки, але якщо на кону буде новенький iPhone, то я кину її без роздумів», — цитує The Telegraph одного з респондентів.
Але, виявилося, не тільки новий продукт Apple може зруйнувати стосунки. «Звичайно, я ні за що не проміняю свою кохану на iPhone. Але ось новий Samsung Galaxy став би для мене спокусою», — вважає інший опитаний. Ще 5% погоджуються з ним, будучи ладними порвати стосунки за гаджети іншої марки.
«Для нас неабиякою несподіванкою стало, що кожен 8-й чоловік готовий відмовитися від почуттів на користь смартфона», — зазначають ініціатори опитування.
Нагадаємо, смартфони iPhone 5S і 5C надійшли у продаж 20 вересня. Вже за тиждень було продано близько дев’яти мільйонів штук.
 

Loading...