Палестинські хакери пригрозили стерти Ізраїль з карт Google

Палестинські хакери пригрозили стерти Ізраїль з карт Google

Палестинський домен Google (google.ps) у понеділок був атакований антиізраїльськими активістами.

Джерело: Відомості

Палестинський домен Google (google.ps) у понеділок був атакований антиізраїльськими активістами. Зламавши стартову сторінку ресурсу, вони залишили там таке повідомлення:

"Дядечко google ми говоримо привіт з палестини, щоб нагадати тобі, що та країна на google map називається не Ізраїль, а Палестина." Далі вони розмістили існуючу карту Близького Сходу, що не ризикнувши, що-небудь на ній змінити. Але на цьому не вгамувалися, під картою підписали: "Питання: що трапиться, якщо ми поміняэмо назву Ізраїль на Палестина на google maps! це буде революція... Загалом, слухайте Ріанну і зберігайте спокій." Судячи по залишених підписам, хакерів було четверо, інформує hitech.newsru.com

Спочатку палестинські ЗМІ повідомили, що зламана була вся пошукова система Google. Проте прес -секретар регіонального представництва компанії Рамі Кандиль роз'яснив телеканалу "Аль -Арабія", що збиток носить локальний характер, пише NEWSru Israel.

Домен Google.ps існує чотири роки, проте позиція Google з приводу політичного устрою на Близькому Сході все ще не дуже ясна , відзначає Daily News: палестинський домен є, а Палестина на Google Maps не відзначена. При цьому, як додає, NEWSru Israel, в травні Google поміняла підпис під логотипом на головній сторінці Google.ps з "Палестинських територій" на "Палестина".

Loading...