Росіяни створили мобільний для пенсіонерів

Росіяни створили мобільний для пенсіонерів

Компанія Just5, виробник кнопкових телефонів для літніх людей, випустила новий гаджет Brick, що в перекладі означає цегла.

Джерело: tsn.ua

Компанія Just5, виробник кнопкових телефонів для літніх людей, випустила новий гаджет Brick, що в перекладі означає цегла. Пристрій є спільним проектом Just5 та Студії Артемія Лебедєва - остання розробила дизайн апарату.

Особливості телефону - незграбні контури корпусу і телескопічна висувна антена. Як і попередні апарати марки, Just5 Brick має кольоровий несенсорний екран, кнопкову клавіатуру і кнопку SOS для екстреного зв’язку із близькими. У телефону мінімум функцій (дзвінки, SMS, вбудована гра, радіо, ліхтарик).

Заряду батареї телефону вистачає на тиждень використання. В апараті задіяні акумулятори того самого типу, що і в базових телефонах Nokia, тому у випадку виходу з ладу штатної батареї її легко замінити. Телефон буде коштувати 2950 рублів (близько 750 грн). Він буде продаватися у корпусах п’яти кольорів: білого, жовтого, чорного, червоного і коричневого. Творці апарату заявили, що він призначений не лише для літніх людей, а й для тих, кому потрібен простий телефон-«довгожитель».
 

Loading...