ICQ вирішили «воскресити»

ICQ вирішили «воскресити»

Щоб зупинити відтік користувачів і поліпшити фінансові показники проекту, керівництво Mail.Ru Group прийняло рішення об’єднати месенджер ICQ з Mail.Ru Агентом.

Джерело: Відомості

Щоб зупинити відтік користувачів і поліпшити фінансові показники проекту, керівництво Mail.Ru Group прийняло рішення об'єднати месенджер ICQ з Mail.Ru Агентом. 

Крім цього, Ігор Єрмаков, керівник напрямку Instant Mеssaging холдингу Mail.ru Group, повідомив про те, що в новій версії програми у користувачів з'явиться можливість надсилати один одному платні подарунки і об'єднуватися в групи, передає ТСН.

«У месенджерах поведінка людей відрізняється від поведінки в соцмережах. Але і тут може бути корисним об'єднання в групи за інтересами. Наприклад, я прийшов на концерт — і мені цікаво обговорити його з тими, хто зараз сидить в тому ж залі», — резюмує топ-менеджер.

При цьому пошук як по інтересах, так і за географічною ознакою стане більш «розумним». За даними Mail.Ru Group, c 2010 року кількість користувачів ICQ пішла на спад: у березні 2010-го щомісячна аудиторія в усьому світі становила 44,1 млн., в Росії — 18,5 млн., а в березні 2013 року відповідно 13,5 млн. і 8,7 млн. 

Loading...