Вчені знайшли докази існування інших Всесвітів

Вчені знайшли докази існування інших Всесвітів

Вчені виявили перші докази того, що існують інші Всесвіти. Космологи дійшли висновку, що в космосі є аномалії, які можуть виникати тільки внаслідок гравітаційного тяжіння інших Всесвітів.

Джерело: Відомості

Науковці виявили перші докази того, що існують інші Всесвіти. Космологи, вивчаючи карту всесвіту з даних, зібраних з корабля «Planck», дійшли висновку, що в космосі є аномалії, які можуть виникати тільки внаслідок гравітаційного тяжіння інших Всесвітів. Великий Вибух стався 13.8 мільярдів років тому, і його наслідки все ще спостерігаються у вигляді космічного мікрохвильового випромінювання, передає «Сегодня».

Вчені передбачали, що він повинен бути рівномірно розподілений, однак карта показує більш високу концентрацію в Південній частині неба, а також пляму холоду, яку неможливо пояснити за допомогою сучасних пізнань фізики. Вчені з Університету Північної Кароліни раніше передбачили, що аномалії випромінювання існували і були викликані іншими Всесвітами. Тепер ця гіпотеза підтвердилася. Ці висновки означають, що є нескінченне число Всесвітів за межами нашого власного.

Це перший вагомий доказ існування інших Всесвітів. Хоча деякі вчені скептично ставляться до теорії інших Всесвітів, ці висновки можуть бути першим етапом на шляху до зміни уявлень про фізику. Європейське космічне агентство стверджує, що карта космосу від них настільки точна, що це дозволяє виявити деякі абсолютно незрозумілі раніше особливості. Це означає, що будуть потрібні нові знання у фізиці, щоб їх пояснити.

Loading...