Іранський вчений оголосив, що створив машину часу

Іранський вчений оголосив, що створив машину часу

Іранський бізнесмен і вчений Алі Разеї заявив про створення машини, здатної передбачати найближче майбутнє. За словами винахідника, точність одержуваних даних досягає 98%.

Джерело: Відомості

Іранський бізнесмен і вчений Алі Разеї заявив про створення машини, здатної передбачати найближче майбутнє. За словами винахідника, точність одержуваних даних досягає 98%. На створення пристрою, що застосовує «набір складних алгоритмів», було витрачено близько 10 років, розповідає «Сегодня».

Для отримання даних «машині часу» досить одного дотику людини, яка потім може отримати інформацію про 5-8 майбутніх років свого життя, розповів 27-річний Алі Разеї, керівник державного Центру стратегічних розробок.

«Моя розробка поміщається в корпусі для звичайного комп'ютера», — розповів Разеї.

За словами вченого, іранський уряд зможе отримати дані про потенційні конфлікти і вжити заходів для їх запобігання, дізнатися про коливання курсів світових валют і так далі.

За словами винахідника, незабаром буде налагоджено комерційне використання «машини часу». «Ми не запускаємо прототип в масове виробництво, так як інші країни, наприклад Китай, можуть вкрасти ідею і за ніч випустити мільйони машин часу», — зазначив іранський вчений. 

Loading...