Samsung готує розумний годинник за аналогією iWatch від Apple

Samsung готує розумний годинник за аналогією iWatch від Apple
iWatch від компанії Apple

Компанія Samsung розробляє "розумний годинник" і готова в найближчому майбутньому презентувати його аудиторії.

Джерело: Відомості

Компанія Samsung розробляє "розумний годинник" і готова в найближчому майбутньому презентувати його аудиторії. Про це заявив виконавчий віце-президент Samsung по мобільних продуктах Лі Юнг Хі в інтерв'ю Bloomberg. Він не став уточнювати, які саме функції будуть реалізовані в годиннику.

Нагадаємо, за інформацією на ринку, компанія Apple зараз готує iWatch. Над цією розробкою вже трудяться приблизно 100 дизайнерів і проектувальників.

Оглядачі кажуть про iWatch як про гібрид електронних наручних годинників і персонального комунікаційного пристрою. Всі сходяться на думці, що годинник буде працювати на основі мобільної операційної системи iOS. Інші характеристики залишаються загадкою, в тому числі можливість підтримки голосового помічника Siri, різних біометричних лічильників, синхронізації з іншими пристроями, наявності картографічних сервісів, передає biz.liga.net

Дизайн девайсу буде близький до iPhone і iPod, а також успадкує від них частину функціоналу. Також розглядається можливість використання гнутого скла, над яким уже кілька років трудиться корпорація спільно з тайванським виробником комплектуючих Foxconn.

Найбільш відомі спроби створити розумні годинник вже були у Sony і Microsoft.

Loading...