Samsung представив телефон, яким можна управляти поглядом

Samsung представив телефон, яким можна управляти поглядом

Компанія Samsung представила в Нью-Йорку четверте покоління смартфона Galaxy S, особливостями якого стали п’ятидюймовий дисплей і можливість управляти пристроєм без дотику до екрану.

Джерело: Відомості

Компанія Samsung представила в Нью-Йорку четверте покоління смартфона Galaxy S, особливостями якого стали п’ятидюймовий дисплей і можливість управляти пристроєм без дотику до екрану.

Це означає, що апарат може за допомогою фронтальної камери з високою точністю відслідковувати напрямок погляду користувача. Це дозволить, наприклад, прокручувати сторінку в браузері. Коли додаток побачить, що ви дочитали до нижнього краю дисплея, він автоматично покаже наступні параграфи тексту. Ця функція отримала назву Air View.

Інший програмний "наворот" - Air Gesture - дозволить управляти рядом функцій заданими жестами. За допомогою жестів можна, наприклад, заглянути всередину листа, не відкриваючи його, а лише затримавши палець в повітрі над потрібним заголовком. Точно те ж працює і з фотографіями в фотоальбомах. Саме ці новинки експерти вже назвали по-справжньому революційними.

Сервіс S Translator забезпечує миттєвий переказ слів, листів, повідомлень і чатів на 9 мовах, російської серед яких поки що немає. В ході презентації був показаний відеоролик, в якому мандрівник-європеєць в Шанхаї використовує смартфон, щоб перетворити своє питання, задане по-англійськи, в звучну китайську мову - і назад, в текст англійською, інформує hitech.newsru.com

Функція Knox розділяє персональний і робочий простір смартфона. Функція ChatOn забезпечує відеодзвінки за участю до 4 чоловік.

Крім того, користувачі зможуть стежити за своїм здоров'ям. За бажанням власника на дисплей будуть, наприклад, виводитися отримані по бездротовому зв'язку від різних медичних датчиків дані. Датчики, зрозуміло, потрібно купувати окремо. На презентації згадувалися датчики-браслети сторонніх виробників Jawbone Up, Nike FuelBand і Fitbit, а також їх новий конкурент S Band виробництва Samsung. На слайді, що зображує підтримувані пристрої, журналісти також розгледіли "інтелектуальні ваги" Withings, які вміють надсилати результати вимірювань по Wi-Fi.

Працювати новий флагман південнокорейського гіганта буде на ОС Android 4.2.2 Jelly Bean.

В основу дизайну смартфона лягла попередня модель S3, що опинилася неймовірно успішною: по всьому світу було продано більше 40 млн таких пристроїв. Оснащений екраном високого розширення, виконаним за технологією Full HD Super AMOLED, з більшою, ніж у попередника, діагоналлю 5 дюймів.

У пристрій вбудовано основна камера з роздільною здатністю 13 мегапікселів, яка може знімати до 100 знімків за 4 секунди, і 2-мегапіксельна фронтальна. Камери, розташовані на різних сторонах, з можуть працювати одночасно, змішуючи зображення, щоб фотограф не залишався за кадром. Функція Dual Camera дозволяє одночасно знімати фото і відео, а Sound & Shot дозволяє додати до знімка звуковий супровід.

Samsung також оголосив про запуск "хмарного" сервісу Hub, який дозволяє зберігати інформацію на зовнішніх серверах компанії і отримувати до неї доступ з будь-якого місця і з будь-якого пристрою виробництва Samsung.

Loading...