Меломани створили навушники, що підбирають музику під настрій

Меломани створили навушники, що підбирають музику під настрій

Погодьтеся, часом, буває дуже важко підібрати під настрій музику або просто швидко знайти композицію, яка б не дратувала вас.

Джерело: Відомості

Погодьтеся, часом, буває дуже важко підібрати під настрій музику або просто швидко знайти композицію, яка б не дратувала вас. Якщо врахувати, що у світі сьогодні налічується величезна кількість музичних творів, то питання це стає по-справжньому актуальним. Але виявляється, що компанія Neurowear вже подумала, як його вирішити і навіть розробила оригінальні навушники Mico, які здатні, в залежності від настрою людини, підбирати в Інтернеті відповідні записи, пише supreme2.ru

Реалізація проекту стала можливою, завдяки роботі співробітників компанії над проектом Zen Tunes, метою якого було зрозуміти, як веде себе мозок під час прослуховування різної музики. У Mico є мініатюрний електроенцефалограф, який зчитує сигнали мозку і відправляє їх у додаток, встановлений на медіаплеєрі, смартфоні і планшеті, а ті, в свою чергу, відтворюють найбільш підходящу музику. Ось таке цікаве рішення, яке дає можливість людині завжди слухати музику, яка відповідає її емоційному стану.

Loading...