Розробники збирають гроші на створення 3D-миші

Розробники збирають гроші на створення 3D-миші

На сайті соціальних інвестицій Kickstarter, який займається збором грошей для перспективних проектів, почалася кампанія по фінансуванню Mycestro - маніпулятора, що дозволяє управляти комп’ютером жестами.

Джерело: Відомості

На сайті соціальних інвестицій Kickstarter, який займається збором грошей для перспективних проектів, почалася кампанія по фінансуванню Mycestro - маніпулятора, що дозволяє управляти комп'ютером жестами. Особливо добре новинка працює з 3D-моделями.

Mycestro - це невелике кільце, яке кріпиться на вказівний палець. Пристрій активується рухами великого пальця, також він зчитує своє положення в просторі. Прототип цієї своєрідної 3D-миші дозволяє швидко і легко керувати комп'ютером, повідомляють hitech.newsru.com

Основна складність, з якою, мабуть, зіткнуться майбутні користувачі - необхідність перевчатися, що для багатьох може виявитися досить складною справою. Крім того, при роботі зі смартфоном або планшетником доведеться розмахувати руками, що в людному місці може викликати здивування оточуючих.

Засновник проекту Логін Мастандре виношував ідею Mycestro протягом декількох років, проте до розуму проект довели тільки зараз. За попереднім замовленням на Kickstarter мишу можна придбати за 79 доларів (білого кольору), або за 99 доларів - будь-якого іншого кольору. Орієнтовна дата випуску пристрою - жовтень 2013 року. До закінчення компанії на Kickstarter залишилося ще 38 днів, а "народні інвестори" вже пожертвували 60 тис. доларів (мета кампанії - зібрати 100 тис доларів).

Loading...