Білл Гейтс критикує Microsoft через нестачу інновацій

Білл Гейтс критикує Microsoft через нестачу інновацій

В інтерв’ю CBS This Morning голова ради директорів Microsoft Білл Гейтс заявив, що він незадоволений тим рівнем впровадження інновацій, який зараз демонструє корпорація.

Джерело: Відомості

В інтерв'ю CBS This Morning голова ради директорів Microsoft Білл Гейтс заявив, що він незадоволений тим рівнем впровадження інновацій, який зараз демонструє корпорація.

Відповідаючи на запитання, чи задоволений він результативністю нинішнього головного виконавчого директора Стіва Баллмера, Білл Гейтс зазначив, що і Гейтс, і Баллмер, є одними з найбільш самокритичних людей. І під керівництвом Стіва Баллмера корпорація Microsoft зробила багато чудових продуктів на протязі декількох останніх років. Особливо він відзначив ОС Windows 8 як ключовий продукт, планшет Surface, пошуковий сервіс Bing і ігрову консоль Xbox, itc.ua

Разом з тим, Білл Гейтс заявив, що цього явно недостатньо. Серед промахів Microsoft він вказав нездатність на ранньому етапі зайняти лідируючі позиції на ринку мобільних телефонів. Хоча корпорація і не упустила цей ринок, але обраний шлях розвитку не дозволив їй стати лідером у цьому сегменті.

Loading...