Російський вчений переконаний, що біблійні персонажі прилетіли із Сіріуса

Російський вчений переконаний, що біблійні персонажі прилетіли із Сіріуса

Російський вчений Юрій Батулін розповів, що у Біблії є десять персонажів, котрі жили майже тисячу років. Доктор філософії переконаний, що ці довгожителі ведуть свій родовід від жителів зоряної системи Сіріус.

Джерело: Відомості

Російський вчений Юрій Батулін розповів, що у Біблії є десять персонажів, котрі жили майже тисячу років, пише «Лента». Доктор філософії переконаний, що ці довгожителі були не землянами, а ведуть свій родовід від жителів зоряної системи Сіріус. 

«Біблійні довгожителі були прибульцями з зоряної системи Сіріус», — заявив віце-президент Міжнародної академії біоенерготехнологій, доктор філософії у сфері парапсихології Юрій Батулін.

«У Біблії названо десять персонажів довгожителів, тривалість життя яких була до тисячі років. Я працював з різними матеріалами, а в основу розслідування поклав метод зіставлення інформації з Біблії, а також дослідницьких джерел. І прийшов до висновку, що всі десять довгожителів своїм корінням походять не від землян, а від жителів зоряної системи Сіріус», — розповів учений.

Юрій Батулін вважає, що можливою сполучною ланкою між Землею і Сіріусом була цивілізація, яка існувала на нашій планеті протягом шести тисячі років і ввійшла в історію під назвою Атлантида.

Перші відомості про присутність жителів системи Сіріус на нашій планеті вказують на період від 25-ти до 30-ти тисяч років тому, стверджує дослідник.

Вчений говорить, що сучасний хід думок людей не в силах пояснити і оволодіти такими речами. «Ніхто у світовій практиці ще не робив таких досліджень. Я довго не міг пояснити, як згідно з біблейськими даними люди жили до тисячі років. Тож протягом життя я йшов до правди, аналізуючи багато інформації», — зазначив Батулін.   

Loading...