9-річний хлопчик з Індії успішно здав іспити та став спеціалістом компанії Microsoft

9-річний хлопчик з Індії успішно здав іспити та став спеціалістом компанії Microsoft

Хлопчик народився в Індії, але зараз проживає в Каліфорнії. Дитина вперше почала користуватися комп’ютером у віці двох років.

Джерело: Відомості

Хлопчик народився в Індії, але зараз проживає в Каліфорнії. Дитина вперше почала користуватися комп'ютером у віці двох років.

"У дитинстві Пранава (так його звуть) цікавили комп'ютери, а не іграшки. Коли йому було шість років, він почав писати нескладні комп'ютерні програми. Він уміє розв'язувати задачі як на диференціальне, так і на інтегральне числення. Його математичні здібності допомагали йому писати програми" - повідомив батько дитини.

Хлопчик готувався до іспитів протягом півтора років, щодня проводячи за комп'ютером по вісім годин, навіть у вихідні дні і на канікулах, передає newsru.com
У грудні минулого року Microsoft опублікувала навчальне відео, в якому діти показували дорослим, як користуватися Windows 8. Таким кумедним способом розробники компанії хотіли показати користувачам, що нова ОС є настільки легкою в користуванні, що з цим впорається навіть дитина.

Loading...