Росія наввипередки з США намагається зробити людину безсмертною

Росія наввипередки з США намагається зробити людину безсмертною

Російські вчені найближчим часом обіцяють навчати собаку розмовляти, а найголовніше, на що вони роблять ставку, — зробити людей безсмертними, переселивши їх мозок у роботів.

Джерело: Відомості

Російські вчені найближчим часом обіцяють навчати собаку розмовляти, а найголовніше, на що вони роблять ставку, — зробити людей безсмертними, переселивши їх мозок у роботів. Зараз у росіян розпочалися перегони з американцями, хто зробить це першим, але цікаво, що кінцева дата, коли це має реалізуватися, у обох збігається – 2045 рік, передає ТСН.

Заснування у Росії Корпорації безсмертя напряму пов’язують з чинним президентом Володимиром Путіним, йдеться у сюжеті програми «Гроші». За даними деяких російських ЗМІ, він стане першою людиною, яка випробує на собі безсмертя, оскільки останнім часом все більше і більше цікавиться науковими розробками проблеми безсмертя.

Зазначимо, засновник корпорації Дмитро Іцков не приховує, що створення людиноподібного робота — лише перший крок компанії.

«Коли тіла перевершать навіть оригінальні біологічні, я думаю, що люди будуть із задоволенням переходити в них і продовжувати жити», — розповідає Іцков.

Проте, зазначимо, подібні технології будуть по кишені не просто багатим, а супербагатим людям, бо втілення проекту коштує мільярди доларів.

Водночас в Росії активно заговорили ще про один проект, який стосується вічного життя. Багатії встають у чергу на заморозку. Поширюються чутки, що моду на безсмертя започаткував саме Путін.  

Loading...