Компанія Apple звільнила главу картографічного підрозділу

Компанія Apple звільнила главу картографічного підрозділу

Стало відомо, що компанія Apple звільнила менеджера, відповідального за випуск карт.

Джерело: Відомості

Стало відомо, що компанія Apple звільнила менеджера, відповідального за випуск карт. Нагадаємо, разом з релізом смартфона iPhone 5 і операційної системи iOS 6 компанія Apple відмовилася від використання Google Maps на користь власного сервісу. Однак реалізація карт Apple виявилася незадовільною, у них виявилася величезна кількість недоліків, помилок, неправильно нанесеної інформації та інших проблем.

В результаті, винним у ситуації, що склалася був визнаний керівник команди, що займалася розробкою картографічного сервісу Apple Річард Вільямсон. Незадовільна реалізація карт і стала причиною його звільнення. Відповідне рішення ухвалив Старший віце-президент компанії Apple Едді Кью. Про це повідомляє ресурс Bloomberg, посилаючись на обізнаних людей, які попросили не називати їхні імена, оскільки офіційна інформація ще не була оприлюднена. Представники Apple відмовилися коментувати ці чутки, пише itc.ua

Сформована з картами Apple ситуація вже змусила головного виконавчого директора компанії Тіма Кука (Tim Cook) принести вибачення користувачам.

Тим часом, Google пообіцяла випустити клієнт своїх «Карт» для iOS 6 до кінця поточного року. Раніше також повідомлялося, що компанія успішно рухається до виконання наміченого плану і приступила до випробувань нового клієнта Google Maps для iOS 6.

Loading...