Вчені назвали найкритичніший жіночий вік

Вчені назвали найкритичніший жіночий вік

Вік від 24 до 34 років для жінок є найбільш критичним. Саме в це десятиліття свого життя жінки страждають від стресу найбільше.

Джерело: Відомості

Вік від 24 до 34 років для жінок є найбільш критичним. Саме в це десятиліття свого життя жінки страждають від стресу найбільше: йдуть вгору кар’єрними щаблями, поєднуючи роботу з налагодженням особистого життя, вихованням дітей, домашніми клопотами, виплатою кредитів, передає «Фокус» з посиланням на The Daily Mail.

Згідно з дослідженням суспільства Stress Management Society, дві третини британців страждають від стресу щотижня, причому жінки піддаються нападам тривоги частіше, ніж чоловіки — в середньому більше п’яти разів на тиждень.

Чоловіки щотижня відчувають напругу чотири рази, при цьому справляються з нападами набагато швидше за дам.

Кожна четверта жінка у віці 24-34 років зізнається, що відчуває психічне перевантаження більше восьми разів на тиждень. Чотири з десяти відзначають, що їхні страхи пов’язані з фінансовим становищем, 30% побоюються промаху на роботі, а кожна п’ята хвилюється через необхідність підтримувати баланс між роботою та особистим життям. 12% жінок переживають про майбутнє своїх дітей.

Директор Stress Management Society Нейл Шах зазначає, що вік 24-34 роки — це той вік, коли жінки намагаються створювати ідеальний стиль життя, піклуючись і про фінанси, і про сім’ю, і про взаємини з оточуючими, і про кар’єру, в той час як чоловіки в цьому віці думають переважно про роботу. 

Loading...