Компанія GoPro випустила відеокамеру для любителів екстремального спорту

Компанія GoPro випустила відеокамеру для любителів екстремального спорту

Офіційно анонсована спортивна відеокамера GoPro HERO3 стала на 30% менше, на 23% легше і товщиною всього 20 мм, у той час як функції і можливості пристрою значно перевершують попередника.

Джерело: Відомості

Офіційно анонсована спортивна відеокамера GoPro HERO3 стала на 30% менше, на 23% легше і товщиною всього 20 мм, у той час як функції і можливості пристрою значно перевершують попередника. Нова спортивна камера буде пропонуватися в трьох різних конфігураціях. Одночасно з виходом камер стане доступним великий вибір різних сумісних кріплень і аксесуарів.

Камери компанії GoPro створені для зйомки в екстремальних умовах і давно популярні серед екстремалів. Вони стійкі до ударів, завдяки спеціальному чохлу камери не боятся води, а великий вибір аксесуарів та кріплень дозволяє кріпити камеру на будь-які конструкції - велосипеди, лижі, мотоцикли, серфи, сноуборди та ін. Технічні характеристики камери дозволяють знімати фото та відео в дуже хорошій якості та з великими кутами огляду.

Останній продукт компанії з топовою компелктацією буде коштувати 400 доларів. Зі слабшими характеристиками найдешевшою буде камера ціною $200.

Loading...