На основі гри World of Tanks створять симулятор бойових дій

На основі гри World of Tanks створять симулятор бойових дій

Відома ігрова платформа World of Tanks стала настільки популярна, що нею зацікавилися у Міністерстві оборони Білорусі.

Джерело: Відомості

Відома ігрова платформа World of Tanks стала настільки популярною, що нею зацікавилися у Міністерстві оборони Білорусі. Відомство планує організувати на території 72-го гвардійського окружного навчального центру в Печах тренажерний клас, який буде оснащений необхідним обладнанням для тренувань майбутніх танкістів на тренажерах під управлінням гри World of Tanks. Крім танків, планується реалізувати також можливості навчати моряків і льотчиків, використовуючи відповідні версії гри, пише supreme2.ru

Для створення такої складної тренувальної моделі буде використана не звичайна версія гри. Розробники з Wargaming (компанія, що створила гру) створять спеціальний додаток, який зможе повністю задовольнити потреби військових і створити оптимальний і найбільш ефективний бойовий симулятор, який замінює танки, кораблі і літаки в тій мірі, в якій це буде необхідно.

Розробники гри створюють моделі танків не "з голови", а використовуючи архівні документи, та проектують їх на справжніх цифрах, мінімально відходячи від дійсності. 

У вересні цього року проект World of Tanks досяг відразу двох знаменних показників. Перше досягнення - це кількість зареєстрованих користувачів у всьому світі: їх число складає вже 40 мільйонів чоловік. У порівнянні з початком 2012 року цей показник збільшився в два рази.

Друге досягнення - кількість гравців, що одночасно знаходяться в грі: 30 вересня пік онлайну склав більше 500 тисяч чоловік (і це тільки на серверах Російського-регіону). В січні 2011 року проект World of Tanks потрапив до Книги рекордів Гіннесса з піком онлайну в 91 311 чоловік.

Розробники мають багатий досвід, вивчаючи документацію, для створювання нових сталевих машин, тому їм буде цікаво обмінятися навичками з представниками Міністерства оборони Білорусі.

Loading...