Вчений збирається вбити себе заради наукового експерименту

Вчений збирається вбити себе заради наукового експерименту

Американський вчений Кен Хейворс має намір провести небезпечний науковий експеримент.

Джерело: Відомості

Американський вчений Кен Хейворс має намір провести небезпечний науковий експеримент. Він збирається умертвити себе, щоб через деякий час спробувати оживити і використати клітини свого головного мозку в тілі робота.

Уже багато років американець Кен Хейворс з гарвардського університету працює над можливістю провести подібний експеримент, передає портал rosbalt.ru. Більше 10 років учений проводить дні і ночі в своїй лабораторії, намагаючись зробити себе безсмертним.

Він заявляє: "Людська раса рухається по шляху до телепортації розуму. Ми спробуємо зберегти мозок, потім розділити його на частини і використати його в тілі роботів. Це буде ідеальний комп'ютер, створений на основі людського мозку". Для свого екстраординарного проекту вчений не збирається використовувати піддослідних кроликів, він має намір сам особисто брати участь в експерименті, використовуючи власний мозок.

Хейворс готовий попрощатися з життям заради того, щоб зробити революцію в науці. "Це краще, ніж ставати занадто старим чи хворим", - пояснює 41-річний учений.

Перед реалізацією свого експерименту Кен збирається влаштувати прощальне свято в колі друзів і членів сім'ї, хоча далеко не всі вони підтримують його божевільну ідею.

Loading...