Батьківство робить чоловіків щасливими

Батьківство робить чоловіків щасливими

Вчені довели, що чоловіки, які мають дітей, почувають себе значно щасливішими, ніж бездітні. Причому це не залежить від того, скільки часу батько приділяє своїй дитині.

Джерело: Відомості

Вчені довели, що чоловіки, які мають дітей, почувають себе значно щасливішими, ніж бездітні. Причому це не залежить від того, скільки часу батько приділяє своїй дитині, упевнені науковці з Каліфорнійського університету.

Вже доведено, що після народження дитини чоловік може більше радіти своїй новій ролі, ніж жінка. Це стосується навіть тих татусів, які вважали, що дитина може зіпсувати їх шлюб та стосунки з дружиною.

Більше 7000 опитаних чоловіків запевнили, що з появою дитини почали відчувати сенс життя, що воно проходить не даремно. Саме тому чоловіки починають відчувати більше позитивних емоції та заряд бадьорості на нові досягнення.

Вчені запевняють, що саме ці відчуття штовхають щороку все більшу кількість батьків-чоловіків йти з роботи у декретну відпустку та виховувати дітей. Чоловіки не відчувають себе в цій ролі погано, а навпаки – пишаються, що мають змогу більше часу приділяти своїм малюкам.

Loading...