Дизайнер створив плавучий готель

Дизайнер створив плавучий готель

Унікальний готель розробив Мішель Пуццоланте, що напевно зацікавить всіх, хто не байдуже ставиться до літнього відпочинку.

Джерело: Відомості

Унікальний готель розробив Мішель Пуццоланте, що напевно зацікавить всіх, хто не байдуже ставиться до літнього відпочинку. Оригінальний плавучий готель запущений в експлуатацію й дозволяє його гостям з комфортом відпочивати, зовсім забувши про проблеми, які їх турбували на березі. Готель отримав назву Solar Floating Resort, що в перекладі означає «Плаваючий курорт на сонячних батареях», пише supreme2.ru

Вся справа в тому, що готель повністю автономний. Його фотоелементи, вбудовані в стіни, можуть повністю забезпечити готель необхідною кількістю енергії під час плавання. Ну а якщо сонце надовго сховається за хмарами, обладнання готелю буде працювати на генераторах. Готель відповідає всім нормам безпеки і навіть захищений спеціальним армованим скловолокном, яке забезпечить абсолютну непроникність для води. Solar Floating Resort розрахований на прийом шести гостей, які можуть скористатися одномісними та двомісними номерами з ванною, їдальнею, зоною відпочинку з баром, джакузі на палубі і спеціально обладнаним підводним відсіком, звідки можна споглядати життя підводного світу. Довжина готелю становить 20 метрів, а загальна площа житлової зони становить 100 кв.м. Коли готель вийде у своє перше плавання не повідомляється, але клієнти обов'язково знайдуться.

Loading...