В Google-картах можна буде «політати» над містами

В Google-картах можна буде «політати» над містами

Недавно офіційно підтвердилася інформація про те, що Google Maps незабаром отримає 3D-зображення окремих об’єктів, яких ставатиме все більше і більше.

Джерело: Відомості

Недавно офіційно підтвердилася інформація про те, що Google Maps незабаром отримає 3D-зображення окремих об'єктів, яких ставатиме все більше і більше. Офіційне підтвердження було озвучено на прес-конференції, проведеній у Сан-Франциско і повністю присвяченій оновленню популярного сервісу Google.

Google додасть 3D-обе'кти, але тільки для великих міст. За словами представника компанії, користувачі будуть бачити міста зверху, а відчуття від перегляду будуть схожі з тими, які відчуває людина, що летить над містом. Нагадаємо, що таке стало можливим завдяки роботі, що виконала Google, фахівці якої за допомогою спеціальних літальних апаратів фотографували квадрат за квадратом міські квартали, після чого вони оброблялися спеціальною комп'ютерною програмою для отримання 3D-панорами, пише supreme2.ru

На конференції не було оголошено про те, які саме міста можна буде побачити в новому режимі в першу чергу, але відомо, що до кінця 2012 року будуть представлені міста і їх окремі райони з загальним населенням не менше 300 млн. осіб. Справжньою родзинкою оновленого сервісу стане можливість працювати без підключення до Інтернету. В даний час така можливість надана користувачам Android-гаджетів, а з часом буде доступна і всім бажаючим.

Loading...