Facebook розроблятиме власний телефон

Facebook розроблятиме власний телефон

Компанія Facebook відновила роботу в галузі створення смартфона, орієнтованого на роботу з найбільшою соціальною мережею в світі.

Джерело: Відомості

Компанія Facebook відновила роботу в галузі створення смартфона, орієнтованого на роботу з найбільшою соціальною мережею в світі. Переговори з цього питання між Facebook і компанією HTC поновилися в новому форматі. На цей раз справа не обмежиться випуском смартфонів з однією кнопкою і логотипом Facebook, як це було у випадку з моделями Salsa і Chacha. Тепер мова йде про повноцінний смартфон, повністю адптований під роботу в Facebook.

Сам Марк Цукерберг висловлював стурбованість тим, що при величезній аудиторії, що скоро може перевалити за 1 млрд. людей, його соціальна мережа все ще не сприймається як потужна і повноцінна платформа, яка давно обзавелася масою сервісів і власних додатків. Взявши до уваги те, що компанія основний дохід отримує від реклами, їй просто необхідно перейти на більш серйозний рівень спілкування з користувачами, у тому числі і створивши свій власний смартфон, пише supreme2.ru

Для досягнення поставленої мети компанія має намір задіяти додаткових фахівців, у тому числі тих хто займався розробкою iPhone і iPad. Не виключено, що Facebook вирішить придбати одну з профільних компаній, які займаються розробкою мобільних пристроїв, так як це зробив Google, придбавши компанію Motorola.

Loading...