Компанія Sony розробила ручний зарядний пристрій

Компанія Sony розробила ручний зарядний пристрій

Компанія Sony випустила ручний зарядний пристрій. Ручний - в самому прямому сенсі, оскільки для того щоб зарядити з його допомогою мобільник, необхідно постійно обертати ручку.

Джерело: Відомості

Компанія Sony випустила ручний зарядний пристрій. Ручний - в самому прямому сенсі, оскільки для того щоб зарядити з його допомогою мобільник, необхідно постійно обертати ручку, повідомляє Компьюлента.

Новинка включає в себе батарею ємністю 4000 мА/год і відокремлюваний блок з ручним генератором. Користувачеві пропонується покрутити ручку протягом трьох хвилин, після чого одну хвилину поговорити по телефону. П'ять хвилин обертання ручки дозволять одну хвилину провести в інтернеті. До мобільного зарядний пристрій підключається через один з двох портів USB. Стверджується, що ці дані отримані дослідним шляхом.

Передбачається, що ручна підзарядка буде потрібна в екстрених ситуаціях, коли не можна дістатися до розетки або стаціонарного засобу зв'язку.

Зарядити батарею в самому пристрої можна і від мережі змінного струму. Повної ємності батареї пристрою вистачить для заповнення енергії стандартного акумулятора смартфону двічі. Коштувати новинка буде близько 100 доларів.

Loading...