Учені опублікували доповідь про майбутнє проституції

Учені Школи Менеджменту у Веллінгтоні (Нова Зеландія) опублікували доповідь про майбутнє проституції, у якій ідеться, що до 2050 року секс-торгівля набуде зовсім нового, високотехнологічного характеру.

Джерело: Відомості

Учені Школи Менеджменту у Веллінгтоні (Нова Зеландія) Ян Йомен і Мішель Марс опублікували доповідь про майбутнє проституції, у якій ідеться, що до 2050 року секс-торгівля набуде зовсім нового, високотехнологічного характеру, передає «Фокус».

Так, учені стверджують, що жінок у секс-бізнесі замінять людиноподібні роботи-андроїди. У доповіді «Robots, Men And Sex Tourism» для роботів придумана більш вчена назва «андроїдні машини задоволення».

Роботи будуть вироблятися зі спеціального антибактеріального пластику, що запобіжить поширенню венеричних захворювань.

Додатковою перевагою стане той факт, що чоловіки, які користуються послугами андроїдів «перестануть відчувати почуття провини» — адже йтиметься про експлуатацію машин, а не жінок.

На сьогодні в абсолютних величинах найбільше повій зареєстровано в Індії — близько 2,3 млн. Втім, у США їх теж чимало — близько 0,5 млн. американок продають себе за гроші. У Німеччині жриць кохання виявилося 200 тис. Варто відзначити, що заняття проституцією визнане незаконним у США, Канаді, Малайзії й Індії. В усіх без винятку європейських країнах заняття проституцією легалізоване.

За даними соціологів, у 2011 році в Україні до комерційного сексу в середньому було притягнуто близько 50 тисяч жінок.

Loading...