Компанія Google розсекретила проект «окуляри з доповненою реальністю»

Компанія Google розсекретила проект «окуляри з доповненою реальністю»

Веб-корпорація Google анонсувала експериментальний проект Project Glass по розробці інноваційного переносного комп’ютера.

Джерело: Відомості

Веб-корпорація Google анонсувала експериментальний проект Project Glass по розробці інноваційного переносного комп'ютера.

За задумом Google, пристрій зовні нагадуватиме оправу для окулярів з мікрофоном і напівпрозорим дисплеєм навпроти правого ока. За допомогою гаджета користувачі зможуть здійснювати голосові дзвінки, проводити сеанси відеозв'язку, отримувати різні повідомлення, слухати музику і робити фотознімки. Для «розумних» окуляр планується реалізація системи доповненої реальності. Пристрій зможе відображати різну інформацію (наприклад, навігаційні інструкції або відомості про погодні умови), дозволяючи при цьому бачити навколишній простір, пише compulenta.ru

Концепція окуляр-комп'ютера передбачає використання голосового управління. Само собою, планується інтеграція з усілякими онлайновими сервісами Google, включаючи соціальну мережу Google+, картографічну службу і засоби пошуку.

Поки Project Glass - це не більше ніж цікава задумка: веб-корпорація пропонує бажаючим поділитися своїми думками і пропозиціями з приводу проекту. Однак не виключено, що рано чи пізно ідеї Google втіляться в життя.

Loading...