В Південній Кореї відкрився перший в світі віртуальний магазин

В Південній Кореї відкрився перший в світі віртуальний магазин

Компанія Tesco, будучи великим світовим брендом, стрімко завоювала корейський ринок. Тим не менш, зайняти перше місце за кількістю продажів ніяк не вдавалося.

Джерело: Відомості

Компанія Tesco, будучи великим світовим брендом, стрімко завоювала корейський ринок. Тим не менш, зайняти перше місце за кількістю продажів ніяк не вдавалося. У основного конкурента E-Mart відкрито набагато більше торговельних точок по всій країні.

В першу чергу був проведений ребрендинг - Tesco перейменували в Homeplus. Розмірковуючи над тим, як просувати бізнес, не відкриваючи нові магазини, прийшла інноваційна ідея. Корейці, будучи неймовірно працьовитою і зайнятою нацією, роблять покупки раз на тиждень, причому з великою неохотою і в поспіху. Тому було вирішено зробити шопінг набагато доступнішим. У метро з'явилися віртуальні полиці продуктового магазину.

Все, що тепер потрібно, це відсканувати код необхідних продуктів камерою свого телефону.Сплативши покупку через Інтернет, товар буде доставлений до вас додому після роботи, пише mirfactov.com

Loading...