Шведи створили фотоапарат, який може видаляти людей зі знімка

Шведи створили фотоапарат, який може видаляти людей зі знімка

Шведська компанія Scalado оголосила про розробку «нового революційного продукту» під назвою Remove, який назвала першим у світі інноваційним ПО для видалення об’єктів зі знімків на мобільних пристроях.

Джерело: Відомості

Шведська компанія Scalado оголосила про розробку «нового революційного продукту» під назвою Remove, який назвала першим у світі інноваційним ПО для видалення об'єктів зі знімків на мобільних пристроях.

Для роботи програми потрібно зробити серію знімків, потім Remove порівнює ці фото одне з одним і автоматично ідентифікує в кадрі рухомі об'єкти, наприклад пішоходів, що йдуть або автомобілів, що проїжджають та пропонує видалити їх під час попереднього перегляду. Зробити це можна одним натисканням на сенсорний екран, пише membrana.ru

В даний час додаток все ще перебуває в стадії прототипу, але повнофункціональна версія повинна бути готова до світової прем'єри 27 лютого на конференції Світового конгресу мобільної індустрії MWC в Барселоні. Головна новизна пристрою у тому, що це мобільний додаток.

Loading...