Швейцарці створили шкарпетки, що замінюють взуття

Швейцарці створили шкарпетки, що замінюють взуття

«Ці шкарпетки призначені для людей, які люблять ходити босоніж, але не бажають отримати інфекцію і поранити ноги», - заявляють творці альтернативного взуття з Swiss Barefoot Company.

Джерело: Відомості

«Ці шкарпетки призначені для людей, які люблять ходити босоніж, але не бажають отримати інфекцію і поранити ноги», - заявляють творці альтернативного взуття з Swiss Barefoot Company. До речі, незмінні природні кольори матеріалів жорстко диктують зовнішній вигляд шкарпеток - сіреньке забарвлення незмінне.

«Швейцарська захисна шкарпетка» зроблена з вельми своєрідного трикотажу: 50% - це відомий по бронежилетах кевлар, 32% - поліестер, 8% - спандекс, 10% - бавовна. Підошва виконана з полівінілхлориду, пише Мембрана

Гострі камені, черепашки, бите скло, гілки на лісових доріжках - все це шкарпеткам не завадить. Вони не пропускають пісок, але не є водонепроникними. Використання шкарпеток на асфальті загрожує прискореному зносу. За словами швейцарців, шкарпетки дають «абсолютне відчуття босих ніг в поєднанні з повною безпекою». Разом з тим Swiss Barefoot Company попереджає, що Swiss Protection Sock - це не взуття в традиційному розумінні, але його серйозний конкурент. Незвичайні шкарпетки вимагають звички.

Ціна за пару залежить від розміру і починається з 55 євро.

Loading...